много е красива, Иво! Много безаварийни и само бензин да наливаш в нея!
Известие
Collapse
No announcement yet.
ВЪПРОСЧЕ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщениедобре е за сега,разработвам уж че нали смених всичко без блока и коляновия вал.....още малко и почва пърженето.Сега сам я поразглобил да и пръсна ждантите и прага...че имаше лекоAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеПоздравления колега колата е в теб само безаварийни ти пожелавам и важното е че колата е живаGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщениеБлагодаря на всички за прекрасните пожелания...да ви се връща х10...особено на младите алфисти...та да останат с добро впечатление за тази "екзотична" марка0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщениеМай няма ГТВ без основен ремонт а? Вече съм на 90% че няма като цяло Алфа без основен ремонт....виж Бобо по-добре си "съхранява" колите от мен...и не се оплаква
.....ма и аз не съм забелязал да се оплаквам де....правих я близо година каруцата,ма си я направих в крайна сметка.....
GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщениеМай няма ГТВ без основен ремонт а? Вече съм на 90% че няма като цяло Алфа без основен ремонт
ПП: Колегата Иво го засичам из пловдив няколко пъти и наистина е станала уникална ЕВАЛА за ентусиъзмаLast edited by KaTsArA; d.m.y г., 15:53.ALFA ROMEO GTV 2.0 TS/ Punto GT3 8V / BMW 530D E60
Comment
-
Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщениеМай няма ГТВ без основен ремонт а? Вече съм на 90% че няма като цяло Алфа без основен ремонт0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Хора, какво искате от горките коли? 95% от собствениците тук, карате базовия мотор, който, ако трябва да сме честни е слаб за това купе. А на всичко отгоре колата се води спортна и очакванията са много. Ми нормално е да ги чупите тия коли.
---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеЕми има аз знам няколко включително и моето което добре си го "съхранявам" щот знам какAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщениеМай няма ГТВ без основен ремонт а? Вече съм на 90% че няма като цяло Алфа без основен ремонт
ако колата се обслужва както пише производителя няма да имате проблеми,преправките и икономиите водят до основен ремонт
Comment
-
Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщениесега вече за първи път изпитах удоволствие от карането на тази кола мъркааааааааааааааа уникална!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment